Christine M. Abrahamsen er uddannet cand.psych fra Aarhus Universitet i 1999 og er efteruddannet hos Psykologerne i Skejby - Aarhus,  har offentlig autorisation fra socialministeriet, samt er certificeret NMT-terapeut - The Neurosequentiel Model of Therapeutics. Christine har endvidere efteruddannet sig med en 2 årig specialist uddannelse i Compassion fokuseret terapi, fra Mindwork i København.

Christine har arbejdet i Vejle Amts misbrugsbehandling. Hun har erfaring som supervisor i dagsinstitutioner og  døgninstitutioner, samt været underviser og foredragsholder. Christine arbejder dagligt med at hjælpe alle aldersgrupper, enkeltpersoner, par og familier.

John Lerche er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 1996. John er efteruddannet hos Psykologerne i Skejby - Aarhus, har offentlig autorisation fra socialministeriet og har arbejdet som seminarielærer på pædagoguddannelsen, samt som klinisk psykolog i det offentlige. John har været adoptions konsulent for ankestyrelsen. Han har erfaring med kursusafholdelse, foredrag, akut krisehjælp, gruppeterapi, individuel og parterapi. John har endvidere efteruddannet sig med en  2 årig specialist uddannelse i Compassion fokuseret terapi, fra Mindwork i København

Vi tager alle henvendelser alvorligt og føler generelt et ansvar for vores klienter. Vi arbejder med at løse de frustrationer og vanskeligheder som den enkelte står overfor nu og her. Vi undersøger sammen med dig dine mønstre og deres årsager. Vi har endvidere altid et helhedsorienteret fokus på det enkelte menneske som vi møder i vores dagligdag. 

Del siden